Yogalessen bij de Kuilen

We zien het al voor ons: yogalessen bij de kuilen. De mooiste plek in omstreken! Een fijn ochtend zonnetje, de warmte die al in de lucht hangt, voetjes in het zand en een prachtig uitzicht op de kuilen. Met 4 yogalessen in het verschiet beginnen wij er al zin in te krijgen! Het weer denkt daar helaas anders over. 1 les is naar binnen verplaatst, de anderen kunnen gelukkig buiten doorgaan. 

Met een trui aan heeft dat ook wel iets. Luisterend naar de wind, en de beweging die het veroorzaakt in het water, de golven. Het geluid van de dieren om je heen. Die koude wind die je langs je gezicht voelt gaan. Het werkt allemaal heerlijk ontspannend! En als er dan af en toe een paar zonnestralen zich door het wolkendek werken en ons gezicht verwarmen voelt dat echt als een cadeautje. 

Bij de staande houding (de boom) komt er een stevige windvlaag voorbij, en net als bij een verdorde boom vallen wij ook met z’n allen meteen uit de houding. We laten ons niet uit het veld slaan door de wind. We concentreren ons op een stevige, goed geaarde boom. Met onze voeten stevig in de grond, lukt het ons toch om in staande houdingen stabiel te blijven.

Na de les gaan we naar Strandbar Goeiedag, waar we samen genieten van een granola ontbijtje met vers fruit en natuurlijk een lekker kopje koffie of thee. 

Wil je zelf een keer een yogales regelen voor je vrienden of familie? Dat kan! Boek een workshop op maat.

Strandbargoeiedag